Hirdetés

Point Break trailer - Előzetesen a Holtpont remake-je

|

Hirdetés

Kathryn Bigelow nőként az egyik legtökösebb rendező Hollywoodban olyan filmekkel a háta mögött, mint a Zero Dark Thrity - A Bin Láden hajsza, A bombák földjén, vagy az 1991-es akció klasszikus, a Point break, avagy hazai keresztségben Holtpont, Patrick Swayzevel és Keeanu Reeves-el. Most befutott a (teljesen felesleges) remake első előzetese, ami lényegében nem más, mint egy extrémsport bemutató. Ray Winstone-nak és a manapság eltűnt Delroy Lindonak nagyon kellhetett a pénz a csekkekre, hogy Edgar Ramirez (A titánok haragja) és Luke Bracey ezerszer elmesélt beépülős, haverkodós sztorijához asszisztáljanak, amit már az első Halálos iramban film is szépen másolt. Ha pedig már Dom és a család szóba került:  a filmet pont az említett 2001-es autós mozi operatőre, Ericson Core rendezte, amely (odakint) karácsonykor, egy héttel a Star Wars - Az ébredő Erő után debütál a mozikban 2 és 3D-ben. https://www.youtube.com/watch?v=ncvFAm4kYCo

Point break remake poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.