Hirdetés

Pókember - A Marvel kezében a gyeplő

|

Hirdetés

A rajongók még mindig az örömtáncaikat járják, hiszen a Marvel és a Sony a hónap elején szövetségre lépett, így Pókember végre csatlakozhat a Bosszúállók közé. A közkedvelt hálószövőt vélhetően jövőre, az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthatjuk majd először a Marvel színeiben, habár ezt még nem erősítette meg a stúdió. Ami viszont biztos, az az, hogy az újdonsült Pókember 2017-ben megkapja saját filmjét, ami felett a Marvelnek talán több hatalma van, mint ahogyan arra először számítottunk. A Latino-Review információi szerint a Csodálatos Pókember filmek két producere, Avi Arad és Matthew Tolmach az új film esetében már csak megnevezésileg birtokolják majd korábbi titulusukat, de túl sok beleszólásuk nincs abba, hogy merre viszik a franchise-t. Az oldal arról is beszámolt, hogy a Sony "régi gárdájának" már nincs pénzbeli szerepe az új film esetében, így gyakorlatilag a Marvel határozhat minden fontosabb dolog felől. Hozzá kell tenni, hogy a hónap elején kiadott nyilatkozatból még az derült ki, hogy a Sony Pictures továbbra is finanszírozza, terjeszti, birtokolja és a végső döntés jogával rendelkezik a Pókember filmek felett. Ezzel szembe menve egy másik híresztelés a Badass Digest-től azt állítja, hogy a sajtóközlemény szavai inkább arra szolgáltak, hogy a Sony leplezze a veszteségét és ne kerüljön túl kínos helyzetbe. A bejelentés után egyesek máris azon kezdtek el spekulálni, hogy talán ez lehet az első lépés afelé, hogy a Marvel végérvényesen visszaszerezze a falmászó jogait. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor most közelebb vagyunk ennek eléréséhez, mint valaha.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.