Hirdetés

Pókember az Amerika Kapitány: Polgárháború sokadik TV spotjában

|

Hirdetés

Szám szerint a 30.-ban és aki ezeket nyomon követi, azoknak talán már nem sok új képsorral szolgálnak eme mindössze 30 másodperces reklám bevágásai. Azonban Pókember vadonatúj megmozdulása és szövegelése a rajongókban a klasszikus Hálószövőt idézheti fel. A karakter még mindig látványosan CGI-nak tűnik, de vélhetően ekkor még Tom Holland leszerződtetése nem történt meg. Az Amerika Kapitány: Polgárháborúra már alig több, mint egy hetet kell várnunk, hogy magunk is meggyőződjünk arról, valóban igazak azok a dicshimnuszok, amelyekből ez a kis ízelítő is szemezget. https://www.youtube.com/watch?v=Z8eY1I-dhVE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.