Hirdetés

Pókember - eredetileg sokkal rémisztőbb lett volna Zöld Manó

|

Videók mutatják be, hogy nézett volna ki a Pókember-trilógia első részének így is zseniális gonosza Willem Dafoe alakításában.

Hirdetés

Egy évtizeden belül jelenleg a második Pókember reboot fut a mozikban, ám a kritikai és rajongói reakciók alapján a karakter nagyon is hazatért. Míg a Marvel Studios kreatív szempontból, addig a Sony pedig anyagilag járt ezzel nagyon jól. Most mi mégis visszamegyünk kicsit az időben a Sam Raimi-féle trilógia legelső darabjáig, ugyanis nehéz elmenni néhány felvétel mellett, amelyek azt mutatják, hogy valójában milyen rémisztő és egyszerre képregényhű maszkot viselt volna Willem Dafoe főgonosza.

Hirdetés

A szóban forgó darabot az Amalgamated Dynamics alkotta meg, és néhány elképesztő színfalak mögötti felvételen vehetjük szemügyre. A maszk teljesen lefedte volna Dafoe arcát, de úgy, mintha az ő bőre lenne, ami sokkalta jobban hajaz a Zöld Manó eredeti képregényes megjelenésére, mint a végül kiválasztott high-tech felszerelés. Sam Raimi végül ezt elutasította, de döntésében vélhetően közrejátszott, hogy a maszkot nagysága miatt kissé kényelmetlen lehetett viselni, és talán még a színész végül zseniális játékát is befolyásolta volna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.