Hirdetés

Pókember és a gyerekek

|

A Pókember az árvákat védi. Andrew Garfield nemrégiben Etiópiába utazott egy nemzetközi jótékonysági szervezet küldötteként.

Hirdetés

A WOF (Worldwide Orphan Foundation, vagyis Árvákat Segítő Nemzetközi Alapítvány) a fejlődő országokban segíti a rászorulókat: Andrew Garfield egy haiti látogatás után most Afrikában segíti gyereksport-programok beindítását, mert reméli, hogy ezzel a kicsik általános életminőségét is javíthatja. – Életemben azok voltak a legjobb pillanatok, amikor együtt dolgoztam másokkal, és úgy értünk el eredményt – nyilatkozta a világhír küszöbén álló színész: hamarosan a mozikba kerül A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man, hazai bemutató: július), melynek ő játssza a főszerepét. – A sport önbecsülésre és mások megbecsülésére tanít. A Pókember előzetes promóciója miatt egyébként is rengeteget utazó 28 éves színész azt is elárulta, hogy a jótékonysági munka azóta áll igazán közel hozzá, mióta nagybácsi lett:  – A bátyámnak nemrégiben ikrei születtek, és én imádom őket. Harry és Josh pont akkor jött világra, amikor Etiópiában voltam, és megrázó volt szembenézni azzal, mekkora különbség az ő életük meg az afrikai gyerekek élete között.
Semmi kétség: az új pókemberhez méltó szavak. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.