Hirdetés

Pókember formába lendül

|

Hirdetés

Egyelőre a Star Wars - Az ébredő Erő bemutatójáig várnunk kell az Amerika Kapitány: Polgárháború első kedvcsinálójáig, amiben talán már kedvenc falmászónkat is szemügyre vehetjük, igaz a kezes lábasában. Viszont újdonsült megformálója, Tom Holland is igyekszik formába lendülni, hiszen jövőre megkezdődik az újdonsült epizód forgatása, hogy 2017-ben biztosan a mozikba kerülhessen. Az ifjú színész ennek örömére most közzé tett egy képet Instagram profilján, ami alapján nagyjából elképzelést kaphatunk arról, hogy Peter Parker hogyan is fog kinézni civilben.

Hair cut or the Johnny Depp look?

✌️ (@tomholland2013) által közzétett fénykép,

Ha a Johnny Deppet idéző frizurát és a szálkás izomzatot nézzük, akkor egy az egyben az Ultimate képregényeket látszik megidézni Holland fizimiskája, ami alapján a Sony és a Marvel talán most sokkalta inkább azokra a Pókember füzetekre hagyatkozik majd. Ti hogy látjátok? Túlságosan 90-es évek ez a hajviselet vagy szerintetek jó lesz így az ifjú brit aktor a szerepben?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.