Hirdetés

Tom Holland Hangyával lazulna a Pókember 2-ben

|

A fiatal falmászó "bogár tesós összejövetelt" szeretne látni a jövőhéten debütáló Pókember: Hazatérés folytatásában.

Hirdetés

A napokban egy biztos forrásból megtudhattuk, hogy Robert Downey Jr. (Vasember) a Marvel Studios és a Sony Pictures közös égisze alatt készült Pókember: Hazatérés után nem tér vissza a 2019 nyarára bejelentett folytatásra, mint a fiatal falmászó mentora. Peter Parker azonban nem marad egyedül, ugyanis egy másik ismert szuperhős ugrik be Tony Stark helyére a Marvel Filmes Univerzumból - a kérdés természetesen csak az, hogy kicsoda. 

Hirdetés

Habár már mindenki elkezdett találgatni és mások tudtára adni, hogy ő kinek örülne a legjobban, a ScreenRant riportere azért a címszereplő Tom Holland-ot is megkérdezte a témát illetően, aki először kicsit meglepődött, mert nem tudta, hogy Downey Jr. kimarad a második szóló Pókember kalandból. A válasza egészen tetszetős: 

"Hangya lenne a kedvencem. Olyan lenne, mint egy bogár tesós összejövetel. Szerintem nagyon klassz lenne."

A két karakter a tavalyi Amerika Kapitány: Polgárháborúban osztozkodott először képernyőn, habár akkor még szemtől szemben, ami az emlékezetes A Birodalom visszavág jelenethez is vezetett. A képregényekben Pókember vendégtanár volt Hank Pym Bosszúállók Akadémiáján, és bár gyakran összefogott Scott Lang-gel, sosem voltak legjobb barátok. Hangya szereplésében különben akadna potenciál, például jó kis heist mozis jelleget hozna magával egy potenciális ipari kémkedős szálra az Oscorp ellen.

A Hazatérést jegyző Jon Watts igen nagy valószínűséggel visszatér a folytatás direktori székébe is, ő például a Fekete Özveggyel (Scarlett Johansson) vagy Amerika Kapitánnyal (Chris Evans) nézné meg együtt a hálószövőt. Na és ti kire voksolnátok? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.