Hirdetés

A Pókember: Hazatérés túl a 700 millión

|

Két jelentős mérföldkövet is elért a hétvégén a Marvel Studios és a Sony Pictures első közös gyümölcse.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés, a falmászó első önálló kalandja a Marvel Filmes Univerzum berkein belül végül nem csak a kritikai és rajongói véleményeket tekintve, hanem pénzügyileg is sikernek bizonyul a Sony Pictures számára. A Jon Watts rendezte a film a hétvégén ugyanis hivatalosan átlépte a 300 millió dollárt a hazai kasszáknál, valamint a 700 millió dollárt világszinten.

Hirdetés

A hatodik heti futásán a Hazatérés több mint 6,1 milliót hozott az Egyesült Államokban, ezzel ott 306,5 millióra emelve a jelenlegi összértékét. A nemzetközi számokon az dobott nagyot, hogy a héten végre Japánban is debütált a mozifilm egy erősnek mondható 7,1 milliós első hétvégi kaszálással, amivel globálisan 702 millió dollárt tudhat magának a Tom Holland nevével fémjelzett produkció. A stúdiónak nem lehet oka panaszkodni, mivel ez egy elég szép eredmény a 175 milliós költségvetés szempontjából.

Jelen állás szerint még mindig a Hazatérés a leggyengébben teljesítő Pókember-film, azonban jövőhét végére várhatóan meg fogja előzni a 2014-es A csodálatos Pókember 2-t (709 millió), és még az sincs kizárva, hogy a szeptember 8-án esedékes kínai premierrel talán egy kicsivel sikerül végül lehagynia a 757,9 millió dolláros összbevételű A csodálatos Pókembert.

A fan-favorit karakterrel a soron következő két Bosszúállók-filmben találkozunk, utána pedig egy újabb önálló moziban 2019. július 5-én. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.