Hirdetés

Előzményképregényt kap a Pókember: Hazatérés

|

A Marveltől már megszokhattuk, hogy érkező adaptációihoz képregény formájában ad ki előzményt, ami kedvenc falmászónk esetében sem lesz másképp.

Hirdetés

Jövőre végre megérkezik a Sony Pictures és a Marvel Studos régóta áhított közös mozifilmje, a Pókember: Hazatérés, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúban óriási sikerrel bemutatkozott Tom Holland karakterét helyezi középpontba. A két adaptáció között természetesen eltelik néhány hónap, aminek eseményire ugyan biztos kitér majd bizonyos mennyiségben az önálló Pókember kaland, teljes egészében csak a jövőre megjelenő előzményképregényben lesz lehetőségünk elolvasni. 

Hirdetés

A képregényre az Amazon.com kínálatában bukkantak rá a szemfülesek "Spider-Man: Homecoming Prelude" néven jegyezve, ami 2017. július 20-án kerül a polcokra puhafedeles kiadásban - ez egy kicsivel több mint két héttel azelőtt lesz, hogy Tom Holland visszatérne a mozivásznakra a falmászó szerepében. A kétrészes sorozathoz egy nem túl tartalmas leírást is kaptunk, ami így szól: 

Imádtad őt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban és nem győződ kivárni a Hazatérést - most igazán megismerheted a Marvel Filmes Univerzum Pókemberét első önálló kalandjának előzményében! Nappal a fiatal Peter Parker iskolába jár és May nénikéjével éli életét, éjjel pedig a bűn ellen harcol falmászó képességeivel és hálóvető felszerelésével - arra rendeltetve, hogy egy nap csodálatos, hihetetlen és szenzációs hírneve legyen, mint a környék barátságos és közkedvelt hőse. Csatlakozz Pókemberhez, mielőtt kasszákat robbantana! 

Mint említettük, ebből sokat (mondjuk ki: semmit) nem tudtunk meg, de ez érthető is tekintettel arra, hogy még mozgásban sem láthattuk az adaptációt. A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.