Hirdetés

Ismerős arcok írják a Hazatérés folytatását

|

Szép utat tett meg a mozikban a legújabb falmászó kaland, közben pedig már készülget elő a második rész.

Hirdetés

Habár Kínában még bemutatásra vár, de hamarosan lecseng a Pókember: Hazatérés mozis pályafutása egy sikeresnek elkönyvelhető 740+ millió dolláros világszintű összbevétellel. A Marvel Filmes Univerzum első falmászó kalandja természetesen megkapja a maga folytatását, közvetlenül a Bosszúállók egyelőre cím nélküli negyedik része után 2019-ben. A The Hollywood Reporter jóvoltából most kiderült, hogy Chris McKenna és Erik Sommers forgatókönyvíró páros a tárgyalások végső szakaszában járnak, hogy a Hazatérés után tollat ragadjanak Peter Parker következő szóló kalandja kapcsán is.

Hirdetés

Ez mindenképp nagyszerű hír, és okos lépés a Marvel és a Sony Pictures részéről. Az első részben rengetegen dicsérték a jól eltalált, már-már John Hughes filmjeit idéző tinikomédia jelleget, miközben végig ott volt a legjobb Pókember sztorik szíve, mindez pedig beillesztve a Marvel Filmes Univerzum nagyobb kontextusába úgy, hogy az természetesnek hasson. (És az sem utolsó szempont, hogy McKenna és Sommers duója írta meg az egyik legjobb élőszereplős Marvel gonoszt a Keselyű személyében.) A nevükhöz köthetőek egyébként az "Amerikai fater" és a "Balfékek" című sorozatok, filmes téren pedig a "Lego Batman - A film", a "Jumanji - Vár a dzsungel" vagy a jövő nyáron érkező "A Hangya és a Darázs". 

A THR jelentéséből kiderül, a stúdiók igen bölcsen szeretnék megtartani a Hazatérés teljes kreatív ügyekért felelős csapatát, tárgyalnak már például Jon Watts-szal is, hogy térjen vissza a folytatás rendezői székébe. És ha visszatérőkről beszélünk, természetesen Tom Hollandot is viszont látjuk majd a barátságos és közkedvelt Pókember jelmezében, miután letudta Thanost (vagy fordítva) a Föld legnagyobb hőseinek oldalán a jövőre érkező Végtelen háborúban és az azt követő negyedik felvonásban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.