Hirdetés

Újabb forgatási anyagokon a Pókember: Hazatérés

|

Tom Holland nekivetkőzik Pókembernek a legújabb lesifelvételeken.

Hirdetés

Még mindig gőzerővel tart a Spiderman: Homecoming, avagy a Pókember: Hazatérés forgatása. Atlantában és Georgiában már végeztek a felvételekkel és a stáb áthelyezte székhelyét a Hálószövő igazi otthonába, New York-ba. Most pedig érkezett pár lesi fotó és felvétel az elkötelezett rajongóknak hála.

Hirdetés

A videókban a Tom Holland alakította Peter Parker éppen egy sikátor közepén vetkőzik gatyára nagy sietségében, hogy magára ölthesse az Amerika Kapitány: Polgárháborúban is látható, Tony Stark-szabású jelmezét, és a képek alapján ehhez lesz köze annak, hogy pár számmal nagyobb ruhákban szaladgál az utcán. Emellett Tom Holland volt annyira jó fej, hogy betért egy képregényboltba és jelmezben fotózkodott és mit ad Isten, pont egy olyan füzettel kapják lencsevégre, amelynek borítóján Pókember a Keselyűvel csap össze, akit (ha minden igaz) Michael Keaton fog alakítani.

A Pókember: Hazatérés 2017 július 7.-én hintázik be a mozikba, Jon Watts (Cop Car) rendezésében, John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Vakáció) forgatókönyve alapján, amely a producer, Kevin Feige szerint John Hughes (Reszkessetek, betörők!, Nulladik óra) szellemiségét idézi majd, Holland és Keaton mellett pedig feltűnik majd Robert Downey Jr. és Marisa Tomei is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.