Hirdetés

Pókember: Hazatérés – közeli képeken a hálóvetők

|

A lesifotósoknak hála most igen közelről vehetjük szemügyre az új hálóvetőket.

Hirdetés

A cosplayerek számára nagyon nagy ajándék ez a néhány fotó, a karakter rajongóinak meg csak szimplán kötelező meglesni az újdonsült ruha újdonsült hálóvetőit. Tom Holland egyébként nemrég egy nyilatkozata során hintette el azt a kis infómorzsát, miszerint a Hazatérésben képes lesz különböző típusú hálókat kilőni - minden bizonnyal ezt a fejlesztést Tony Starknak köszönheti majd, hiszen mint tudjuk, Robert Downey Jr. is tiszteletét teszi a filmben. 

Hirdetés

Egy Atlanta Filming nevezetű Twitter felhasználó folyamatosan nyomon követi az atlantai forgatások munkálatait, így természetesen a jövő nyáron érkező Pókember mozifilmét is. Ők tették közzé azt a három közeli fotót, amelyeken jól szemügyre vehető kedvenc falmászónk új high-tech felszerelése, ami további meglepetésekkel szolgálhat.  

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba, addig is hallgassátok meg az alábbi videóban eddigi információnkat az érkező mozifilmről.

 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.