Hirdetés

Pókember: Hazatérés - első képeken Shocker

|

Itt vannak a legelső képek a Pókember: Hazatérés újabb gonoszáról, persze még csak forgatási lesifotók formájában.

Hirdetés

Már csaknem harmadik hónapja forog a várva várt Pókember: Hazatérés Atlantában, ám ennek kapcsán viszonylag nagy csönd uralkodott az elmúlt hetekben. Nem véletlenül múlt időben szerepel ez az állítás, ugyanis ezekben a percekben kerültek fel az internetre az első képek a Bokeem Woodbine ("Az emlékmás", "Fargo") alakította Shockerről teljes felszerelésében, akinek megjelenése már nyilvánosságra került egy ideje, azonban ezzel igazolódott be véglegesen. 

Hirdetés

Azt nem tudjuk biztosan, hogy Woodbine vagy esetleg a dublőre van a maszk mögött, de azt igen, hogy a felszerelése valami elképesztően képregényhű, amire valószínűleg még megy egy kis CGI is. Ha Póki nem teszi el olyan gyorsan láb alól, minden bizonnyal ő is kaphat némi frissítést a Tinkerertől, aki a film harmadik gonosza Michael Chernus alakításában. Míg Chernus karaktere inkább a "színfalak mögött" mozog és hátulról alakítja az eseményeket, addig Michael Keaton Keselyűje lesz kedvenc falmászónk legnagyobb gondja, Shocker-t pedig valóban egy kisebb ellenlábasként tudnánk elképzelni. 

Herman Schultz 1967-ben, a The Amazing Spider-Man #46-ban debütált a képregényekben, Stan Lee és John Romita Sr. karaktereként. Schultz egy sikertelen betörő volt, ám harmadik börtönbüntetése alatt új betörőszerszámot talált fel: a vibrázót, egy olyan vibráló eszközt, amely képes hangtalanul, rázkódás útján leszakítani bármiféle ajtót. A vibrázóval sikerült a börtön falát ledöntenie, és megszökött cellájából. Közben rájött, hogy a vibrázás ellenhatása, a "visszarúgás" őt is ledönti a lábáról, ezért hetek szorgos kísérletezgetéseivel sikerült összehoznia magának egy teljes felszerelést, amelynek hála bűnözőnek állt és Pókember egyik legismertebb ellensége lett. 

A Pókember: Hazatérés a Sony Pictures és a Marvel Studios első közös gyümölcse lesz, amely a Tom Holland által életre keltett Pókembert helyezi középpontba a Marvel Filmes Univerzumában, továbbra is előbbi stúdió gyártásában és forgalmazásában. A Jon Watts rendezte mozi Peter Parker második középiskolás évéről szól, frissen visszatérve Vasember oldaláról az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.