Hirdetés

Trilógiát már biztosan kap az új Pókember

|

A Pókember: Hazatérés címszereplőjét alakító Tom Holland megerősítette a stúdiók terveit a falmászó sorsát illetően.

Hirdetés

Ugyan még be sem mutatták a Marvel Studios és a Sony Pictures együttes égisze alatt érkező Pókember: Hazatérést, amiben a falmászó a Marvel Filmes Univerzumot lengi körbe Tom Holland főszereplésével, de már a folytatás tervei is folyamatban vannak. Egy ideje kiderült, miszerint a második rész 2019. július 5-én (két évvel az első bemutatója után) kerül a mozikba, a címszereplőt játszó színész pedig maga erősítette meg, hogy a stúdió a hagyományos trilógiai tervhez ragaszkodik. 

Hirdetés

"Igen, ezt nevezzük a karakter ívének. Még mindig sok lehetőség van Peter Parker és Pókember számára, különösen, felnőni a következő két filmben. Határozottan nem lesz még kész a Hazatérés végére, és nagyon várom, hogy feltárjuk az életének további alakulását... mint ahogy átesik a pubertáson. Ez egy elég izgalmas pár film lesz."

Amikor a riporter gyorsan rákérdezett, hogy most épp elszólta-e magát, Holland gyorsan ennyit felelt:

"Lesz Pókember 2 és 3... Igen, most már tudjátok, bocs, Marvel. Hupsz!"

A barátságos és közkedvelt szuperhőssel gyakran fogunk találkozni ezek alapján az elkövetkezendő években. Az idehaza július 6-án debütáló Hazatérés után jövő májusban a Bosszúállók oldalán tér vissza Végtelen Háborúzni, míg 2019-ben az egyelőre cím nélküli Bosszúállók 4. mellett a cikk elején említett második Pókember szóló moziban egyaránt találkozunk vele. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.