Hirdetés

Megvan a Pókember: Hazatérés új gonosza

|

Nemcsak megerősítették az érkezését, de ráadásul a Tinkerer-t alakító színészről is lehullott a lepel.

Hirdetés

A Deadline bizonyítottan megbízható forrás, legújabb jelentéseik szerint pedig Michael Chernus ("Orange Is the New Black", "A Bourne-hagyaték", "Phillips kapitány") a Tinkerer, más néven Phineas Mason szerepében csatlakozott a Pókember: Hazatérés stábjához. Ez annyit tesz, hogy a korábbi pletykáknak eleget téve ő lesz a film második (de vélhetően nem utolsó) ellensége a Michael Keaton alakította Keselyű mellett. 

Hirdetés

A Tinkerer, avagy magyar nevén a Pléhsuszter története Pókemberrel egészen az 1963-ban indult The Amazing Spider-Man képregénysorozat második számáig nyúl vissza, amit Stan Lee és Steve Ditko hozott el nekünk. Az évek során a falmászó több ellenségének is biztosította a technológiát és a fegyvereket, köztük Mysteriót, Skorpiót, és igen, még Keselyűt is. Ebből kiindulva nem tartjuk valószínűnek, hogy túl nagy szerepe lenne majd a filmben, inkább csak a háttérben erősíti a főbb nemezist - talán több folytatáson át, más-más gonoszokkal, ahogy a képregényekben is. A hírek szerint mellettük Herman Schultz/The Shocker is tiszteletét teszi, akit Bookem Woodbine ("Az emlékmás", "Fargo") alakíthat. Ezt az információt a Marvel Cinematic Universe nevű, rajongói Facebook oldal hozta le exkluzívan, így egyelőre ezt biztosra nem vennénk, de nagyon jó esély van hivatalosságára. 

A Hazatérés a Sony Pictures és a Marvel Studios első közös gyümölcse lesz, amely a Tom Holland által életre keltett Pókembert helyezi középpontba a Marvel Filmes Univerzumában, továbbra is előbbi stúdió gyártásában és forgalmazásában. A Jon Watts rendezte mozi Peter Parker második középiskolás évéről szól, frissen visszatérve Vasember oldaláról az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően. 

Írta: Marvel Magyarország 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.