Hirdetés

Pókember: Hazatérés – új meglepetések a Pókember szerkóban?

|

A rendező elhintette, hogy Peter újabb képességekre tehet szert a Tony Stark fejlesztette Pókember szerkónak hála.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb meglepetése az idei Comic-Connak az volt, hogy a Pókember: Hazatérés stábja és rendezője, Jon Watts Atlantából, a forgatás helyszínéről elrepült San Diegóba a film első teaserének megmutatásáért. Sajnos ezt mi nem láthattuk, és tippünk sincs azzal kapcsolatban, hogy mikor fognak közzétenni bármilyen videóanyagot az internet népének, de a rendezvényen mégis megtudtunk elég sokat a történetről és a szereplőkről, Watts pedig ezt a sort csak tovább bővítette újabb nyilatkozataival.

Hirdetés

Először a nyári blockbuster Amerika Kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk a Tom Holland alakította Pókemberrel, ahol Tony Stark beszervezte őt a nagyok közé.  Láthattuk a stáblistás jelenetben, ahogy Peter épp egy újabb kiegészítőjét fedezi fel annak az elképesztő high-tech szerkónak, amit Stark hozott neki össze, ám még így sem tudunk rejtett dolgairól mindent. Jon Watts elárulta egy interjú során, hogy tartogatnak még meglepetéseket ezzel kapcsolatban:  

Nos, a szerkó, amit Póki kapott a Polgárháborúban egy Stark szerkó, szóval nem gondolkodtok azon, hogy egy Stark szerkóval vajon mi mást lehet még csinálni?

Azt már tudjuk, hogy a történetnek elképesztően fontos részét képezi majd a középiskola, miközben Peter az átlagember és a szuperhős énje között őrlődik. Megerősítést nyert Robert Downey Jr. visszatérése Vasemberként, de Watts azt is elárulta, hogy ez a sztori lényegében a Marvel Filmes Univerzum "földszintje" lesz:

Úgy tekintek rá, mint a földszintre. Ha az Avengers Tower a luxuslakás, és tudjuk, milyen érzés egy milliárdos playboynak lenni, vagy istennek egy másik bolygón, na ez a luxuslakás szint a Marvel Filmes Univerzumában. Pókember a földszint. Milyen a filmes univerzumban középiskolásnak lenni? Milyen a metrón utazni? Pókember a legtökéletesebb alkalom ennek megfejtésére, mert ő a legátlagosabb személy a kánonban, akiről úgy gondoltam, nagyszerű lehetőség megmutatni a filmes univerzumot ilyen szemszögből.

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.