Hirdetés

Megérkezett a Pókember: Hazatérés legújabb trailere! (Frissítve)

|

Hősnek lenni még akkor sem könnyű, ha szuperképességekkel rendelkezel. Ezt bizonyítja a Pókember: Hazatérés friss és ütős előzetese is, ami már szinkronosan is nézhető.

Hirdetés

A Sony Pictures és a Marvel Studios közzétették a Pókember: Hazatérés új trailerét. A Peter Parkert megformáló Tom Holland az Amerika Kapitány: Polgárháborúban lopta el a showt Pókember szerepében, a karakter idén nyáron érkező szóló filmjében pedig tovább lubickolhat a szerepben. A falmászó dolga azonban korántsem lesz olyan egyszerű mint hinné, hiszen a jelmez mögött rejtőzködő tinédzsernek még rengeteget kell tanulnia az erejével járó felelősségről.

Hirdetés

A Marvel Filmes Univerzum legújabb darabját John Watts rendező eszkábálta össze. A címszerepet betöltő Holland mellett Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover és Tyne Daly is feltűnnek a filmben. A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án érkezik a mozikba.

Szinkronos:

Eredeti: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.