Hirdetés

Zendaya mégis Mary Jane lehet az új Pókemberben?

|

Na most mi is a helyzet? Nincs kizárva, hogy a Disney fiatal felfedezettje, Zendaya alakítja majd Pókember legnagyobb szerelmét.

Hirdetés

Márciusban jelentették be, hogy a Disney Channel sztárja, Zendaya is csatlakozik a Pókember: Hazatérés stábjához egy fontos szerepben. A Deadline szellőztette meg a hírt, miszerint a karakterét Michelle-nek hívják, így mindenki rögtön arra a Michelle Gonzalezre gondolt, aki a képregényekben Peter Parker szobatársa, majd szerelme lett. 

Hirdetés

Úgy fest, hogy változott a helyzet és Zendaya semmiféle Michelle-t nem alakít, helyette nem más lehet, mint Peter nagy szerelme, Mary Jane Watson - jelenti a The Wrap. Igen, az a kaukázusi vörös hajú leány, aki mindig tájékoztatja az embereket, amikor megütik a főnyereményt. Hosszú története van Peter-rel, amiről sokáig is lehetne mesélni, de a lényeg, hogy ő volt a második komolyabb barátnője Gwen Stacy halálát követően. Az ultimate képregényekben MJ volt Peter legjobb barátja és egyben az első is, akinek elárulta a titkát - ezzel igazán izgalmas dinamikát teremtve barátságukba. 

Szinte biztos, hogy vannak olyanok, akik ebben a pillanatban elutasítják és komoly hibának tekintik a castingot, tekintve, hogy Zendaya vegyes családból származik és a haja sem vörös, de talán nem árt inkább a teljesítménye alapján megítélni 2017 júliusában, amikor a mozikba kerül a Pókember: Hazatérés Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton, Bokeem Woodbine, Michael Chernus, Laura Harrier, Jacob Batalon, Tony Revolori és a szóban forgó Zendaya főszereplésével. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.