Hirdetés

Sosem látott gonoszokkal fognak operálni a Hazatérés folytatásai

|

A Marvel Studios elnöke Pókember későbbi ellenségeiből adott ízelítőt.

Hirdetés

Jövőhét csütörtöktől végre mi is részesei lehetünk a Marvel Filmes Univerzum barátságos és közkedvelt Pókembere első saját kalandjának, amit egy-két kivétellel az egekig marasztalnak a kritikusok, sokan a falmászó eddigi legjobb mozijának tartva az alkotást. A karakter számtalan népszerű ellenségét felvonultatták már a korábbi feldolgozások több-kevesebb sikerekkel, de ha hihetünk a véleményeknek, Michael Keaton emlékezeteset alakított a Hazatérés Keselyűjeként. Őt még sosem láthattuk a mozivásznakon, a Marvel Studios és a Sony pedig igyekszik megtartani ezt a szokást a gonoszait illetően.

Hirdetés

A HeyUGuys-nak nyilatkozott Kevin Feige Feige producer, ahol elmondta, hogy habár még nem folytattak tárgyalásokat a folytatások rosszfiúiról, de határozottan olyan arcokat szeretne összeugrasztani Pókemberrel, akik még nem tűntek fel korábbi élőszereplős adaptációban.

"Erről még nem beszéltünk. Ez az első alkalom, hogy Pókember a Marvel Filmes Univerzum része, és ez az első alkalom, amikor olyan színész játssza, aki a megfelelő korban van - ahogy lényegében Póki is volt a képregényekben elég sokáig. És ahogy Michael Keaton tette Keselyűvel, olyan karaktereket akarunk megvizsgálni, akiket nem láttunk korábban. Pókinak rengeteg csodálatos ellensége van, és egy ponton talán érdekes lenne megnézni néhány már látott figurát is, de most úgy gondoljuk, van bőséggel olyan, akivel nem játszottunk idáig."

A Pókember: Hazatérés július 6-tól a hazai mozikban Tom Holland (Pókember), Robert Downey Jr. (Vasember), Michael Keaton (Keselyű), Marisa Tomei (May néni), Zendaya (Michelle), Jacob Batalon (Ned Leeds), Laura Harrier (Liz Allan) és Jon Favreau (Happy Hogan) főszereplésével. A filmet Jon Watts rendezte.

Ti kit látnátok a 2019 nyarán érkező Pókember 2 gonoszaiként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.