Hirdetés

Rövid teasereken az új Pókember és Hős6os sorozatok

|

Beharangozó videókat kaptak a Disney XD-re érkező Pókember és Hős6os sorozatok.

Hirdetés

A Disney XD új promókat tett közzé a csatornára érkező két új Marveles sorozatból, a Hős6osból és a Marvel's Spider-Manből. Az idén érkező animált szériák kedvcsinálóit lentebb találjátok.

Hirdetés

A 2017. őszére datált Hős6os sorozat rögtön a 2014-es film eseményei után veszi fel a fonalat és tovább meséli a 14 éves technológia zseni, Hiro és robot társának, Baymaxnek a történetét. Hozzájuk csatlakozik még Wasabi, Honey Lemon, Go Go és Fred, akikkel teljes lesz a Hős6os csapata és készen állnak, hogy arra szembeszálljanak a városukat fenyegető tudományosan és technológiailag fejlett szupergonoszokkal.

A sorozatot az azonos című Marvel képregény inspirálja, a szinkronhangok közül pedig olyan színészek és színésznők térnek vissza az eredeti filmből, mint Maya Rudolph, Cass néni szerepében; Jamie Chung, mint Go Go; Scott Adsit, mint a szeretnivaló robot, Baymax; Alan Tudyk, mint Alistair Krei; Ryan Potter, mint Hiro; Genesis Rodriguez, mint Honey Lemon; David Shaughnessy, mint Heathcliff; valamint a Marvel képregényes legenda, Stan Lee, mint Fred apukája. Wasabi-t és Fred-et immáron Khary Payton és Brooks Wheelan szólaltatják meg, akik Damon Wayans Jr. és T.J. Miller helyébe léptek.

Eközben az új Pókember sorozat szintén a fiatalabb, tinédzser generációt szólítja meg, hiszen a széria falmászója maga is egy tizenéves lesz, aki még csupán ismerkedik hihetetlen képességeivel és a velük járó felelősséggel. A Marvel's Spider-Man várhatóan szintén idén kerül majd be a Disney XD kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.