Hirdetés

Pókember: Idegenben - majdnem az egyik Bosszúálló is bekerült

|

Kevin Feige szerint jó okuk volt rá, hogy végül elvessék az ötletet.

Hirdetés

Csak akkor olvass tovább, ha már láttad a Bosszúállók: Végjátékot!

A Marvelnél már egy jó ideje bevett szokássá vált, hogy a későbbiekben bevezetésre kerülő új karaktereiket először egy apró utalás, egy kisebb de annál fontosabb mellékszerep, netán egy rövidke cameo alkalmával mutatják be a nagyközönségnek. Nem lett volna ez másként a hamarosan a mozikba kerülő Pókember: Idegenben esetében sem, ahol az Anthony Mackie által életre keltett új Amerika Kapitány is beköszönt volna valamilyen formában.

Hirdetés

Sajnálatos módon az ötlet igen hamar visszakerült a tervezőasztalra, amit a Marvel kreatív döntésekért felelős igazgatója, Eric Caroll a Comicbook.com-nak adott interjújában az alábbi megtorpedózhatatlan érvekkel indokolt meg. 

Röviden szóba került, hogy esetleg behozhatnánk Sólymot, mint az újonnan kinevezett Amerika Kapitányt a filmünkbe, hogy miután Peter története már véget ért, esetleg a csapat kvázi vezetőjévé előlépett figura egy apró szívességet kérjen a közkedvelt hálószövőtől. Mindenesetre igen hamar elvetettük a dolgot, hiszen tudtuk, hogy rendkívül fontos a film és a történet számára, hogy ebben az esetben semmilyen másik Bosszúálló ne álljon Peter és Nick Fury rendelkezésére, így előidézve azt, hogy Peternek magának kelljen valódi Bosszúállóvá előlépnie.

Kevin Feige annyival egészítette ki a kollégája szavait, miszerint a Pókember: Idegenben elsősorban Pókember kalandjairól, az ő felelősségvállalásáról szól, függetlenül attól, hogy felbukkannak-e benne más hősök is. 

Peter végre a sarkára áll. Végre megadatik a lehetőség neki, hogy kilépjen nemcsak Tony, de a többi Bosszúálló árnyékából is, elvégre Pókemberként semmi oka nincs arra, hogy másodrangú Bosszúállóként tekintsen magára. 

A Pókember: Idegenben július 4-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.