Hirdetés

A Deadpool egyik színésze szeretne a következő Pókember-film főgonosza lenni

|

A Pókember: Idegenben rendezője nyilatkozott arról, hogy kit szeretne megtenni a hálószövő ellenfelének a harmadik filmben, valaki pedig azonnal lecsapott a lehetőségre és jelezte csatlakozási szándékát.

Hirdetés

A Pókember: Hazatéréshez hasonlóan a Marvel Filmes Univerzum harmadik fázisának epilógusaként szolgáló Pókember: Idegenben is kellemes szórakozás volt - köszönhetően többek között Tom Hollandnak és Jake Gyllenhaalnak -, ráadásul a két stáblistás jelenet komoly problémákat vetít előre a falmászó életében. Meglehetősen komolyakat. 

Hirdetés

A film rendezője, Jon Watts nemrég azt nyilatkozta, hogy azt szeretné, ha a Pókember: Idegenben folytatásában a falmászó főellensége Kraven, a vadász lenne, azóta pedig valaki már be is jelentkezett a szerepre: a Deadpool egyik színésze, a Kolosszust megformáló Stefan Kapičić Twitteren jelezte a rendező felé, hogy őt szeretné látni Kravenként. 

Hogy Watts számításba veszi-e Kapičićet vagy egyáltalán Kraven lesz-e a harmadik Pókember film főgonosza, azt még korai lenne megmondani, hiszen a Sony Pictures korábban már tervezett egy önálló Kraven filmet, amelynek forgatókönyvén Richard Wenk (16 utca, A védelmező, A mestergyilkos) dolgozik. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.