Hirdetés

BRÉKING: Tom Holland Pókembere ismét az MCU-ban!

|

Egy hónap kínlódás után megegyezett a Marvel Studios és a Sony, a hálószövő marad az MCU-ban - legalábbis egyelőre.

Hirdetés

Augusztus 20-án jött a hír, hogy a Sony és a Disney alá tartozó Marvel Studios felrúgta a port, Tom Holland Pókembere pedig mostantól nem lesz a részese a Marvel Filmes Univerzumának. Ment az ujjal mutogatás mindkét oldalra, új infók és pletykák szinte naponta láttak napvilágot az okokról és a jövőről, a rajongók pedig várták a csodát, ami nem a kamu oldalaktól, hanem megbízható forrásból érkezik majd az egyik legnépszerűbb Marvel-karakter sorsát illetően.

Hirdetés

Nos, íme a legfrisebb helyzetjelentés, biztos forrásokból: a Marvel Studios és a Sony egyelőre megegyezett, jelen status quo szerint egy harmadik szóló filmet még biztos, hogy Kevin Feige fog felügyelni, valamint Tom Holland a stúdió még egy másik filmjeiben is fel fog tűnni a későbbiekben. Viszont ami még érdekesebb, hogy Kevin nyilatkozata azt sem zárja ki, hogy a Sony égisze alatt épülő "univerzumban" is könnyen lehet, hogy felbukkan majd a karakter - ami erős célzás lehet egy potenciális élőszereplős Pókverzum filmre.

A megegyezés tehát egy szóló filmre szól jelenleg, Tom Holland trilógiájának zárófilmje 2021. július 16-án érkezik a mozikba. Hogy utána hogyan tovább, az megint egy remek kérdés...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.