Hirdetés

Pókember reboot - Egy kis előleg

|

Ha másra nem is, de arra elegendő a The Amazing Spider-Man (elvileg magyarul a Csodálatos Pókember címen fut majd) teaser posztere, hogy jelentse: még itt vagyok, készülők, stay tuned!

Hirdetés

Összefoglalva az eddigi ismereteinket elmondhatjuk, hogy a Csodálatos Pókember a Marvel megbízásából Marc Webb elképzelésében készül, Alvin Sargent (Pókember 2-3) és Steve Kloves (Harry Potter 1-7) forgatókönyve alapján - melybe Stan Lee is besegített. A felfrissült sztori nagyobb drámaiságot, komorabb hangulatot ígér, Andrew Garfield-ot választották Peter Parker szerepére, mellette Mary-Jane helyett Gwen Stacy kapott esélyt (akit Emma Stone alakít), hiszen a képregényben is ő Parker első barátnője. Azt már tudni lehet, hogy Pók barátunk fő ellenfele a Gyík (Rhys Ifans) lesz, de a készítők tartogatnak más nemeziseket is főhősünknek, akikről azonban még nem hullott le a lepel. Nem lenne teljes a sztori Ben bácsi és May néni nélkül, őket Martin Sheen és Sally Field kelti életre feltehetőleg minőségi módon. A premier 2012 július harmadika, a tovább után helyet kapott a teaser poszter és egy friss logó is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.