Hirdetés

Pókember reboot - Előzetes az Amerika kapitány előtt!

|

A Sony sem szeretne elmaradni a Warner üzleti politikájától és hasonlóan a Harry Potter 7 2. része előtt vetített The Dark Knight Rises előzeteshez ők az Amerika kapitány előtt villogtatnak...

Hirdetés

Ezúttal Batman barátunk legnagyobb ellenfelének szánt A csodálatos Pókembert leshetjük meg a pletykák szerint a hazai augusztus negyedikei Amerika kapitány premier előtt. A hálószövögető ugyanis egy hónapban két hét különbséggel jelenik meg jövő júliusban így egyértelmű verseny alakul ki közöttük és ezt a két stúdió is jól tudja. A The Dark Knight Rises előzetes pocsék kamerás verziója már kiszivárgott korábban de nem érdemes megtekinteni, hiszen szinte semmit sem látni belőle. A jó minőségű változat a hét elején érkezik az InterCom jóvoltából, az Amerika kapitány előtt pedig A csodálatos Pókember mutatkozik be - most figyeljetek - egy két és fél perces ízelítővel! A stúdió állítólag nem képekből és szövegeből vagy rövid jelenetekből összeállított bemutatót készít, hanem valóban a film részleteit láthatjuk két és fél percen keresztül. Augusztus negyedikén minden kiderül!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.