Hirdetés

Pókember reboot - J. Jonah Jameson nélkül?

|

Rengeteg embertől érkezett szemrehányás a fórumokon és filmes portálokon az iránt, hogy bizonyos források szerint J. Jonah Jameson nem lesz benne a Pókember reboot első részében.

Hirdetés

Az IGN jelentése szerint megbízható forrásból tudni vélik: a reboot jelenlegi munkálataiban nem kap szerepet J. Jonah Jameson. Ez persze nem azt jelenti, hogy a trilógia további két részébe sem rakják bele, csak azt, hogy az elsőben semmiképp nem tűnik fel. Személy szerint nem tartom ezt pokoli hírnek, hiszen a Sam Raimi-féle Pókember filmekben JK Simmons olyannyira jól hozta a figurát, hogy lehetetlen a jelenlegi pótlása. Mindenesetre a Pókember forgatása ezen pillanatokban is zajlik olyan csillagokkal, mint Andew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field és Denis Leary. A film 2012. július harmadikán kerül 3D-ben a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.