Hirdetés

Pókember reboot - Lenyűgöző képek

|

Kövezzetek meg érte, de nekem már most jobban bejön az új Pókember mint a Tobey Maguire-féle emo-huszár, ráadásul az Entertainment Weekly friss képeket tett közzé a filmből.

Hirdetés

Marc Webb kihangsúlyozza minden interjújában vagy nyilatkozatában, hogy ő nem az előző Pókember-trilógiát szeretnék semmissé tenni vagy megzabolázni, csupán másfajta meglátásban, komolyabb kiadásban képzeli el a hálószövögető kalandjait. A képek alapján Andrew Garfield remek választásnak tűnik a Pókember lét számára, ráadásul az eddigi tapasztalatokkal ellentétben ő nem maga termeli a hálót, hanem hálóvetővel dolgozik. A tovább után még több kép és infó, ne hagyjátok ki, megéri!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.