Hirdetés

Pókember reboot: újabb szereplők

|

Az általam csak Pókember 4-nek emlegetett újraindítás nem a széria negyedik része, hanem egyfajta reboot, melyben Andrew Garfield váltja Tobey Maguire-t és így tovább.

Hirdetés

A Sony elkezdte a film szereplőválogatását, hiszen csupán a Peter Parker-t alakító Andrew Garfield biztos, a többi mellékkarakter kiléte cseppet sem. Az elsődleges infók szerint J. Jonah Jamison karakteréért ketten is indultak az esélyesek között: John Slattery (Vasember 2, Sorsügynökség) és Sam Elliott (Hulk) neve is felmerült. Ezzel nem ér véget a sor, Jamison titkárnője, Betty Brandt színésznője is körvonalazódni látszik, elméletileg az 500 nap nyár sztárja, Zooey Deschanel lenne az. Marc Webb fontosabb szerepet is szán neki, mint Sam Raimi az előző trilógiában, így értékes választá lehetne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.