Hirdetés

Pókember ruhája a kezdeteket idézi majd

|

Hirdetés

Amióta a Disney bejelentette, hogy újra övék Pókember (pontosabban a Sonyval közösen csinálják a filmet), a rajongók szinte megőrültek, míg a hétköznapi néző nehezen tudta feldolgozni, hogy megint egy gimis Peter Parker szenvedését kell végignézni. Na, de nézzük a jó oldalát, hisz mégiscsak a megfelelő kezekbe került. Mielőtt Póki egyedül hősködne (2017. július 28.), már az Amerika Kapitány:Polgárháborúban (2016. május 6.) fel fog tűnni, ami már majdnem itt van (vagyis nem, mert igazából nagyon távolinak tűnik). Túl sokat még nem tudunk a pontos szerepéről a filmben, és az új jelmezéről is csak pletykálgattak eddig, amit a Marvel nem kívánt kommentálni. Most néhány szerencsés láthatott egy 15 perces tesztvetítést, amiben Pókember teljes felszerelésben jelent meg. A leírások szerint a ruha a 60-as években megjelent képregényekben használtra hasonlít a legjobban. Azt már viszont nem tudjuk, hogy ez a jelenet a Polgárháborúból van vagy a saját filmjéből.

NE7WPky62hX9ac_1_2
Korábban arról lehetett hallani, hogy nem is a klasszikus piros-kék kombó lesz, hanem piros-fekete a legkorábbi verzió alapján. Joe Quesada viszont mindenkit biztosított arról, hogy ütni fog. Mi is nagyon reméljük, bár ezt a pufi pókot azért nem muszáj erőltetni.
NE7WPky62hX9ac_1_1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.