Hirdetés

Hamarosan érkeznek az infók a Pókember spin-off mozifilmekről

|

Érdekes nyilatkozatot tett maga a Sony Pictures elnöke, miszerint a Pókember franchise tovább bővül nem is a túl távoli jövőben.

Hirdetés

Jövőre végre megérkezik a Sony Pictures és a Marvel Studos régóta áhított közös mozifilmje, a Pókember: Hazatérés, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúban óriási sikerrel bemutatkozott Tom Holland karakterét helyezi középpontba. Úgy tűnik, a karakter körüli felhajtás felélesztett néhány korábban már elvetett projektet, hiszen a Sony elnöke arra utal, hogy nemsokára "valódi híreket" kaphatunk a teóriák helyett spin-off filmekről. 

Hirdetés

Mint említettük, ezt az információt a Sony Pictures elnökének, Tom Rothman-nak köszönhetjük, aki a Collidernek nyilatkozott a jövőbeli Pókember spin-offokról, melyekre nem is kell várnunk állítása szerint túl sokat.

Sokat dolgozunk ezen a dolgon. Összehangolt erőfeszítések folynak, így szerintem valódi hírek érkeznek a spekulációk helyett nemsokára.

Ez [az együttműködés a Marvel-lel] csodás. Nagyon örülünk neki. Nagyjából egy hete befejeztük az új Pókember forgatását. Még akad pár apróbb felvétel, de a nagyja megvan. Fantasztikus.

A rajongók természetesen több mint izgatottak, hogy végre egy Marvel Studios égisze alatt készülő Pókember filmet láthatnak jövőre a mozikban, így valóban meglepetésként jött a potenciális spin-off filmek híre - korábban már ugye tervezett a Sony egy Venom és egy Sinister Six adaptációt is, de ezek feltehetően az egyezséggel együtt mentek a levesbe. Ám ha mégis felélesztik korábbi terveiket, szerintünk egy Venom-központú mozira van a legnagyobb esély, hisz egyfelől a rajongók is erre vágynak leginkább, másfelől itt az ideje helyretenni azt a Pókember 3-as, nem túl sikeres próbálkozást. Ezek persze minden bizonnyal a Marvel Filmes Univerzum berkein belül foglalnának helyet, így minden jel arra a mutat, hogy a két stúdió keményen építi a Pókember franchise-t és nagy terveik is vannak vele. 

A Jon Watts rendezte filmben a címszereplőt alakító Tom Holland mellé csatlakozni fog még Marisa Tomei (May néni), Robert Downey Jr. (Tony Stark), Michael Keaton (Keselyű), Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya Coleman, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice. A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.