Hirdetés

Pókember: Tom Holland volt a tökéletes választás

|

Hirdetés

Legalábbis a(z egyik) rendező szerint. Az már köztudott tény, hogy miután bejelentették, hogy Pókember is tagja a Marvel Filmes Univerzumának, lapátra tették Andrew Garfieldot és a rendező Marc Webb-et a teljes stábbal együtt, majd hosszas találgatás és castingolás után bejelentették, hogy Tom Hollandnál landolt a szerep, aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban fog debütálni. A jövőre érkező mozi - amelynek előzetese szép kis csetepatét ígér - egyik direktora, Joe Russo pedig többszörösen megindokolta, hogy miért a brit fiatalra esett a választás, aki a meghallgatásokon a többi jelölttel együtt Robert Downey Jr. oldalán bizonyíthatta tehetségét.

Két próbafelvételt is készítettünk a karakterrel. Igencsak hangot adtunk annak, hogy kit akarunk a szerepre.
Russo továbbá azt is elmagyarázta, hogy Holland áttörése, a Lehetetlen című filmmel - amely a 2004-es tsunami eseményeit dolgozza fel egy család szemszögéből - igen sokat nyomott a latban, hogy mellette tegyék le a voksukat.
Egyszerűen csodálatos volt. Lenyűgöző. Tisztára, mint a fiatal Christian Bale A nap birodalmában. Ritkán látsz olyat, hogy egy kölyök visz el a hátán egy filmet.
Emellett a rendező méltatta Holland fizikai és akrobatikus adottságait, amiről az Instagram oldalán már megbizonyosodhattak a rajongók, és ami csak még alkalmasabbá teszi a szerepre.
Egyszerre kiváló táncos és tornász. Annyira hajlékony, hogy azt el se tudnád képzelni. A másik dolog, amire törekedtünk, hogy minél fiatalabb legyen, ebben is elkülönülve a korábbiaktól.  Annyira igyekeztünk közel hozni a karakter és a színész korát, amennyire csak lehet.
Viszont arról, hogy Holland hogyan funkcionál Hálószövőként nagy valószínűséggel nem a Polgárháborúban esedékes kis mellékszereplése alapján fogunk meggyőződni, akármennyire is dicshimnuszokat zeng a rendező úr, hanem a 2017-ben érkező különálló Pókember-filmben. Mindenesetre a fiatalember már elkezdett edzeni a szerepre, és jövőre az egyelőre cím nélküli Pók-kaland forgatása is megkezdődik John Watts (Cop Car) vezényletével. Ti várjátok már?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.