Hirdetés

Pókember új ruhája

|

Hirdetés

Pár hónapja már, hogy Pókember hazatért, aki hamarosan a nagyvásznon is a Marvel filmes Univerzumát erősíti, noha a karakter jogaival továbbra is a Sony, nem pedig a Marvel (avagy a Disney) rendelkezik. Azt ugye már tudjuk, hogy megint elkezdik elölről a dolgot annyira, hogy egy igen fiatal színészt (Tom Holland) szerződtettek a szuperhős szerepére. Mivel még egy darabig a gimi padjait fogja koptatni, May néni sem maradhat ki a buliból, akit Marisa Tomei fog alakítani, illetve a rendező személyét sem fedi többé homály, aki nem más, mint Jon Watts (Cop Car, Clown) lesz. A Comic-Conon az IGN munkatársainak sikerült elkapniuk Joe Quesada-t, a Marvel kreatív igazgatóját, aki elmesélte, hogy milyen lesz Póki új jelmeze:

Szuper lesz. Rengeteg munkát látok benne, igazán dizájnos kialakítású. Lesznek rajta olyan elemek, amelyektől az emberek eldobják az agyukat, és azt fogják mondani: "Á, végre Marvel csinálja a Pókember filmet."
Ezenkívül még kifejezte izgatottságát, hogy Póki végre a Marvel filmes univerzum részese lehet, és biztos benne, hogy Kevin Feige és csapata jó munkát fog végezni a karakterrel. Rákérdeztek arra is, hogy mikor láthatjuk majd a kész jelmezt, amire csak annyit válaszolt:
Akkor fedjük fel, amikor eljön az ideje.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.