Hirdetés

Pókember - Végül Asa Butterfield lesz a befutó?

|

Hirdetés

Nagy szívességet tenne nekünk a Marvel és/vagy a Sony Pictures, ha végre bejelentenék, hogy ki bújhat a jövőben Pókember jelmezébe, ugyanis szinte naponta kapunk pletykát és spekulációt a jelöltekkel kapcsolatban. Ezúttal egy olyan fiatal és tehetséges színész került képbe, akiről a közelmúltban már értekeztünk, viszont történtek azóta nem hivatalos fejlemények. Nemrég számoltunk be róla, hogy a Végjáték és A leleményes Hugo főhőse, a 18 éves Asa Butterfield is ott szerepel a Marvel kívánságlistáján több társa mellett, de hivatalos közlemény nem érkezett még, a casting várhatóan a következő hetekben fejeződik be. Ennek ellenére ma egy a stúdióhoz közelálló, de névtelenségbe burkolózó forrás azt állította, hogy Butterfield előlépett az egyes számú kiszemeltté, a Marvel döntéshozóinál ugyanis már az első naptól ő volt a favorit, sőt valószínűleg már övé is a szerep.

MV5BMjA4MDgxMTU1OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTM5Nzk4MzE@._V1__SX1108_SY870_
Azt hihetnénk, hogy egy ilyesfajta szivárogtatásra reagál a Sony Pictures, a Marvel vagy a színész képviselője, de egyik sem volt hajlandó kommentálni a pletykát. Egyre közelebb kerülünk a bejelentéshez, addig is az elmaradhatatlan kérdés: szerintetek jó választás lenne Butterfield?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.