Hirdetés

Ez a kiadó készítheti el az élőszereplős Pokémon filmet

|

Több nagyobb vállalat is versenyben volt azért, hogy megszerezzék a Pokémon franchise megfilmesítési jogát, amely a Pokémon GO berobbanása miatt minden eddiginél népszerűbb. Úgy tűnik, megvan a befutó.

Hirdetés

Még áprilisban járta be a hír a világhálót, hogy a Sony Pictures, a Warner Bros. és a Legendary is részt vesz a Pokémon széria megfilmesítését célzó licitháborúban, noha utóbbit tartották a legesélyesebbnek. A jogokat birtokló Nintendo pedig igencsak kedvező helyzetben van, hiszen a kiterjesztett valóságra alapuló mobiljátékuk, a Pokémon GO hatalmas népszerűségnek örvend, 25%-kal megemelte a részvényeik értékét és becslések szerint 14 millió dollárt hozott (pedig még csak három régióban rajtolt el). 

Hirdetés

Ennek az óriási sikernek a hatására felpöröghetnek a Pokémon film körül is az események. A Deadline meg nem erősített információi szerint a Legendary a befutó, náluk fog elkészülni az élőszereplős projekt és máris azt rebesgetik internetországban, hogy minden idők egyik legdrágább adaptációját hozhatják össze (az anyagi támogatást az új tulajdonosuk, a kínai Wanda is szavatolja). A pontos részleteket egyelőre nem ismerjük, de korábban többek között az is szóba került, hogy Max Landis (Az erő krónikája, BeSZERvezve, Gyilkos Páros) írhatja a forgatókönyvet, noha ez sem került megerősítésre.

Nem csak a Legendary, de a Nintendo számára is hatalmas előrelépés lenne ez a megállapodás, hiszen a vállalat a Bob Hoskins nevével fémjelzett, 1993-as Super Mario Bros. óta nem egyezett bele filmadaptációba. 

Ti kiket látnátok szívesen az élőszereplős Pokémon film stábjában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.