Hirdetés

Pokolfajzat 3 - Selma Blair visszatér

|

A második rész befejezését látva meglepődtünk volna, ha nem tér vissza a színésznő, de jó mindig a lehetséges pozitívumokat hallani az adott színész/színésznő szájából. Most is éppen ez történt.

Hirdetés

A múlt hétvégén a New York-i Comic Conon Guillermo del Toro rendező és Hellboy megalkotója, Mike Mignola is részt vett és elárulták, hogy mindenki azt akarja, hogy elkészüljön a film, még Ron Perlman és Selma Blair is. Egy a Bloody Disgusting-nak adott interjúban ugyanis a színésznő elárulta, hogy rendkívül szeretne benne lenni a harmadik fejezetben és hogy lesz ideje rá az Anger Management mellett, amelyben Charlie Sheen szeretőjét és egyben terapeutáját alakítja. Selma tisztában van vele, hogy be lett hangoztatva az első két filmben az apokalipszis, ezért a harmadik epizódban olyan látványt és akkora durranást kell hoznia del Toro rendezőnek, hogy azzal mindenki elégedett legyen és monumentális legyen. Selma arra is kíváncsi, hogy [SPOILER] hogyan alakul majd a Liz és Hellboy két ördögfiókájának sorsa, vajon az egyik maga lesz az ördög a másik pedig kész angyal? És mi lesz a sorsuk, hogyan járulnak hozzá a nagy egészhez?[SPOILER VÉGE]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.