Hirdetés

Pokoli ital lesz a Hellboy whisky

|

Nem gyakran fordul elő, hogy saját alkoholos italt kap egy képregényhős, viszont Hellboy karakteréhez sokkal közelebb áll, mint egy gyerekpezsgő.

Hirdetés

Hobbit koromban batmanes gyerekpezsgőt inni születésnap alkalmából hihetetlen menő dolog volt, de nem azért, mert bármilyen pátosszal felruháztuk volna a gyerekpezsgőt, hanem szimplán azért, mert batmanes volt. És ami batmanes, az jó. A hamarosan kapható Hellboy whisky is effajta kincs lehet a rajongóknak.

Hirdetés

Ha már a harmadik rész nem fog elkészülni, egy alkoholos italt igazán megérdemel Hellboy. A Dark Horse Comics képregénykiadó és a Prestige Imports LLC vállalat együtt dobják piacra a Hellboy whiskyt, ami mindössze két városban lesz kapható Tennessee államban. A Hell Water ital egy fahéjas ízesítésű, 33% alkoholtartalmú whisky, ami április 14-től kerül forgalomba és így néz ki:

Szomorúak vagyunk, hogy Magyarországon nem lesz kapható. Ti megkóstolnátok a Hellboy whiskyt? Vagy megvárjátok a Hellboy szivart, és majd azzal együtt fogyasztjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.