Hirdetés

Mads Mikkelsen a világ legveszélyesebb bérgyilkosa a Netflix új filmjében

|

Vérgőzös élményben lesz részünk az előzetes alapján.

Hirdetés

Szinte a semmiből érkezett a Netflix vadonatúj akcióthrillerének első kedvcsinálója, amiben Mads Mikkelsen a világ legképzettebb gyilkosát, egy Duncan Vizla (más néven Black Kaiser) nevű férfit alakít. Amikor a már nyugdíjas éveit töltő Vizlát jogtalanul felelősségre vonja egykori munkáltatója, akarata ellenére is visszatér hivatásához, hogy szembenézzen egy csapat nála fiatalabb, gyorsabb és könyörtelenebb ellenséggel.

Hirdetés

A Polart Jonas Åkerlund, A por és a közelgő Lords of Chaos című mozifilmek rendezője hozta tető alá. A színészgárdában a főszereplőt alakító Mikkelsen mellett olyan sztárok köszönnek vissza, mint Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas, Ruby O. Fee, Fei Ren, Anthony Grant, Josh Cruddas, Robert Maillet, Julian Richings, Johnny Knoxville és Richard Dreyfuss.

A Polar két hét múlva, január 25-én jelenik meg a Netflixen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.