Hirdetés

Így zajlott a Polgárháború a képregényekben

|

Egy zseniális videó öt percben ismerteti a képregényes Polgárháború minden fontos történését, ráadásul mindezt magyar felirattal.

Hirdetés

A nézők és kritikusok körében egyaránt nagy sikert aratott a népszerű képregényt alapjául vevő Amerika Kapitány: Polgárháború, amely újabb nagyszerű szeletet tett hozzá a Marvel egyre csak bővülő filmes univerzumához. Ezzel nemcsak hogy teljesen új alapokra helyezték az eseményeket, Pókember és Fekete Párduc bemutatásával két remek karakter is csatlakozott a bulihoz, akiknek már most óriási izgatottsággal várjuk szóló kalandjaikat. 

Hirdetés

A film hatására biztos sokan kezükbe vették (vagy éppen újra kezükbe vették) az eredeti képregényeket egyfajta felfrissítés gyanánt. Hiába Polgárháború címen futott Amerika Kapitány harmadik kalandja, az alapanyag alaptörténetén kívül nem sok mindent emeltek át a nagy vászonra, amit persze nem is várunk el egy ilyen alkotástól, hiszen nem az a dolga. Éppen ezért hoztuk el a Marvel Magyarország jóvoltából magyar felirattal a TH;NO (Túl Hosszú; Nem Olvastam) sorozat első darabját, ami klasszikus képregényeket vesz alapul és meséli el néhány percben. Szeretnétek tudni, hogyan zajlott Amerika Kapitány és Vasember Polgárháborúja a képregényekben? Érdekel, hogyan oszlottak fel a Föld szuperhősei és milyen állomásai voltak az eseménynek? A fenti videóból minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.