Hirdetés

Amerika Kapitány: Polgárháború - Pókember a kulisszák mögött

|

Így ugrándozott Tom Holland Pókember szerepében a Polgárháború forgatásán.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben több klip is érkezett az Amerika Kapitány: Polgárháború kulisszái mögül egyfajta betekintőként, hogy milyen extra tartalmakra számíthat az, aki beruház a film hamarosan érkező DVD, illetve Blu-ray lemezeire. Ezt megelőzően, egy újabb rövidke videóban pillanthatunk be az előkészületek és a forgatási munkálatokban, ezúttal Tom Holland Pókemberével a középpontban.

Hirdetés

Nagyon érdekes megfigyelni, hogy milyen különböző módszerek keresztezésével elevenedett meg végre kedvenc falmászónk a Marvel Filmes Univerzumban is. Holland nem minden jelenetben húzhatta magára a teljes jelmezt, volt, hogy helyette egy motion-capture gúnyába kellett belebújnia.

Tom Hollandnak csupán kisebb szerep jutott a Polgárháborúba, ám már ezzel is sokakat meggyőzött. A Galaxis Őrzői rendezője, James Gunn egyenesen a legjobb filmes Pókembernek titulálta, ezzel pedig látszólag a legtöbb rajongó és kritikus is egyetértett. Nem meglepő hát, hogy egyre jobban várjuk az ő főszereplésével készülő Pókember: Hazatérést, ami 2017. júliusában érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.