Hirdetés

Polgárpukkasztás szupersztárokkal - befutott a Between Two Ferns előzetese

|

A Funny or Die egykori szériája egész estés filmként tér vissza a Netflixen.

Hirdetés

Érkezett egy előzetes Zach Galifianakis új vígjátékához. A Between Two Ferns websorozat egy olyan műsor volt, amiben Galifianakis világsztárokkal készített interjúkat egy ingerszegény szobában. A rövid gegek tele voltak pihent, kínos humorral, ugyanakkor pont ebben rejlett a varázsuk.

Hirdetés

Hírességekből a filmváltozatban sem lesz hiány, feltűnik Matthew McConaughey-től kezdve, Benedict Cumberbatch-en át Brie Larsonig számos A-listás sztár. Polgárpukkasztásra, szenvtelen odamondásokra és a talk show-k világának kifigurázására mind számíthatunk ebben a road movie-ba oltott őrületben. Mindössze egyetlen kérdés van: miként fog ez működni egész estés produkcióként? Szeptember 20-tól megtudjuk, ugyanis a Between Two Ferns ekkor debütál a Netflixen.

Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.