Hirdetés

A The Lonely Island film trailerét nem tudjuk hova tenni

|

Hirdetés

Már magát a The Lonely Island zenekart sem tudjuk elhelyezni egyetlen meglévő skálán sem, amelyet az Andy Samberg, Jorma Taccone és Akiva Schaffer trió alkot, de hogy a róluk készült, komédiába oltott, még csak életrajzinak sem csúfolt filmtől mit várjon az egyszeri kritikus (és pláne a néző), azt nehéz lenne szavakba önteni. Kezdjük rögtön a címválasztással: a "Top Secret Untitled Lonely Island Movie" után jött a "Conner4Real" (ez lenne Samberg művészneve), míg végül megmaradtak a PopStar: Never Stop Never Stopping-nál, amit egyfajta odamondásként foghatunk fel az olyan túlzottan körberajongott popsztárok felé, mint Justin Bieber (akinek van is egy ilyen slágere, hogy Never Say Never) - erre egyébként az alábbi poszter is egyértelműen utal. Mi ugyan történetet nem nagyon véltünk felfedezni az előzetesben, de a fiúkon kívül Martin Sheen, Bill Hader, Sarah Silverman, Imogen Poots, Will Forte és egy rakás cameo (mint Adam Levine, Pink, Usher, Seal és Snoop Dogg) okoz majd remélhetőleg néhány kellemes percet (mi egyszer-kétszer azért elmosolyodtunk), szóval talán valakinek ez is elég lesz a boldogsághoz: https://www.youtube.com/watch?v=S207jSgL_jw A PopStar: Never Stop Never Stopping rendezői székébe Andy Samberg csücsült, a produceri feladatokat Judd Apatow (Kész katasztrófa, Felkoppintva, A 40 éves szűz) látta el, a forgatókönyvet pedig a The Lonely Island tagjai írták. Külföldön június harmadikán debütál ez a behatárolhatatlan komikus szösszenet, a hazai premierről viszont még nincs hír.

popstar-never-stop-never-stopping-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.