Hirdetés

Pörgős trailert kapott a Büszkeség és balítélet meg a zombik

|

Hirdetés

Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) fogta Jane Austen világhírű regényét, a Büszkeség és balítéletet, majd az angol kisasszonyok világát elárasztotta zombikkal, így egy kosztümös dráma és egy akciófilm hibridjének forgatókönyvét alkotta meg, amelyből Burr Steers (Megint 17, Charlie St. Cloud halála és élete) faragott filmet, majd a Büszkeség és balítélet meg a zombik névre keresztelték a projektet. Az elszállt koncepcióról itt olvashattok bővebben is, alant pedig az új trailert figyelhetitek be, amelyben van minden: kosztümben harcoló csajok, robbanás, élőhalottak, fedetlen bájak, vér, szerelem és dráma, valamint olyan ismerős színészek, mint Lily James, Sam Riley, Douglas Booth, Matt Smith, Charles Dance és Lena Headey. Mutatjuk izibe: https://www.youtube.com/watch?v=syjfmdvLu9c A Büszkeség és balítélet meg a zombik 2016. február ötödikén debütál külföldön, kifejezetten a Valentin-napra ütemezve, elvégre ez a pár mindkét tagjának tartogathat szimpatikus elemeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.