Hirdetés

Poszter kapott Turbo, a villámgyors csiga

|

Bekeményít a DreamWorks animációk terén, hiszen ők ebben igazán jók: 2013 nyarára igazi csemegével készülnek a nagyérdemű számára: jön Turbo, az adrenalinhajhász csigusz.

Hirdetés

Turbo, a környék legkedvesebb éticsigája arról álmodozik, hogy felhagy lassú életével és ő lesz a leggyorsabb csiga a világon. Furcsa vágynak tűnik, de mint azt sokszor mi is tapasztaljuk, néha a legelvetemültebb ötletek válnak valóra. A rendezést a MadagaszKarácsony kiötlője, David Soren vállalta magára és Darren Lemke (Shrek a vége, fuss el véle) forgatókönyve alapján dolgozott. A szinkronhangok között ott találjuk Ryan Reynolds-ot, Marvin Duerkholz-ot (Az ördög benned lakozik) és Lil Mizerkk-et (Texas Chainsaw Massacre 3D), de további nevek csatlakozására számíthatunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.