Hirdetés

Posztereken a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

|

Tim Burton sajátos X-Menjéhez megérkeztek az első karakterposzterek.

Hirdetés

Azt talán megállapíthatjuk, hogy akármilyen decens életmű is legyen Tim Burton mögött, a gótika nagymestere már nem a régi, de a rajongók (köztük jómagam is) mindig abban reménykednek, hogy talán a következő alkotásával visszatalál régi önmagához. Ransom Riggs könyvadaptációjával, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeivel pedig talán ez ismét megadatik.

Hirdetés

Egyébként nem véletlen, hogy a filmet már most egy sajátos X-Menként definiálják egyesek, hiszen Jake (Asa Butterfield) párhuzamos valóságokat és az időt felölelő nyomokat keresve bukkan rá Vándorsólyom kisasszony (Eva Green) iskolájára, amelyben különleges képességekkel megáldott (de inkább megvert) gyerekek tengetik a napjaikat. A mutáns párhuzamra ráerősít, hogy a forgatókönyvért Az elsőket is jegyző Jane Goldman felel, a zeneszerzői poszton pedig Danny Elfman helyett a szintén rendre Matthew Vaugh keze alá dolgozó Matthew Margeson feszít majd, míg a képeket az egyik legjobb jelenlegi operatőrnek, Bruno Delbonnelnek (Hosszú jegyesség, Harry Potter és a Félvér herceg) köszönhetjük majd.

Ehhez érkezett most egy rakat karakterposzter, amelyeken Samuel L. Jackson főgonoszát is jobban szemügyre vehetjük. Butterfield, Green és Jackson mellett a szereplőgárdát erősíti még Judi Dench, Chris O'Dowd, Terence Stam, Allison Janney és Rupert Everett is. A bemutató szeptember 30.-án esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.