Hirdetés

Poszteren a Függetlenség napja 2

|

Hirdetés

Hosszú várakozás előzte meg a Függetlenség napja folytatását, de végre elkezdődött a produkció, ráadásul azt is tudjuk, hogy miről fog szólni a folytatás. A földönkívüliek egyértelműen nem örülnek annak, hogy legutóbb jól elláttuk a bajukat, ezért még nagyobb erőkkel támadnak kis bolygónkra. A most napvilágra került poszteren, amiről elől járóban el kell mondani, hogy csupán egy promó kép és talán nem sok köze lesz a végleges filmhez, jól látszik, hogy egy elég masszív támadást kell kiállnia a Föld lakosságának, ha túl akarják élni az újabb inváziót. A Függetlenség napja 2 2016 június 24.-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Jeff GoldblumBill Pullman, Liam Hemsworth, Maika Monroe, Jessie Usher, Joey King, Sela Ward, Brent Spiner, Vivica A. FoxWilliam Fichtner, Charlotte Gainsbourg és Judd Hirsch.

independence-day-2-poster
licensing-expo-2015-image-37
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.