Hirdetés

Poszteren az Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évada

|

Hirdetés

Szeptemberben visszatérnek a S.H.I.E.L.D. ügynökei, immáron harmadjára, de előtte még lenyomnak egy Comic-Con-t is San Diegoban ahová bizony nem is üres kézzel érkeznek. Azon szerencsések, akik ellátogathatnak a rendezvényre beújíthatnak maguknak egy menő posztert, amely Jim Cheung és Romulo Fajardo Jr. keze munkáját dícséri, és az Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évadát vetíti előre. Az alkotáson többek között megtalálhatjuk Skye-t, May-t, Fitz-et, na és persze Coulson-t aki a badass-ség új fokára lépett. Figyelem SPOILEREK a korábbi évadokra nézve!

A SHIELD és a Jiaying vezette Embertelenek csatáját követően Coulson igazgató (Clark Gregg) tovább kutat a szuper képességekkel rendelkező emberek után, hogy egy olyan csapatot hozzon létre, ami képes felvenni a harcot a világot fenyegető veszélyekkel szemben. Azonban a SHIELD ügynökei hamarosan rájönnek, hogy nem ők az egyedüliek, akik a különleges emberek után kutatnak.
shield
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.