Hirdetés

Poszteren az Interstellar

|

Már nagyon izgatottan várjuk Christopher Nolan új filmjét, ami az új poszter után sem lesz kevésbé titokzatos.

Hirdetés

A történet egy csapat felfedezőről szól akik kihasználják egy újonnan megtalált féreglyuk adotta lehetőségeket, és túl jutnak az űrutazás emberi korlátain. Csillagközi utazásaik során hatalmas távolságokat hódítanak meg. A film főszereplői Matthew McConaughey, Anne Hathaway és Jessica Chastain, valamint mellék szerepben jelen lesz Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Topher Grace, Timothee Chalamet, David Oyelowo, Ellen Burstyn és Michael Caine. A poszteren kívül hamarosan egy új trailerrel is szolgálhatunk, hiszen ha minden igaz az új Godzilla film megjelenése tájékán (május 15.) egy előzetest is kidob majd a stúdió. Sajnos magára a filmre még jóval többet, egészen novemberig, kell várnunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.