Hirdetés

Posztert kapott Mel Gibson új filmje

|

Mel Gibson. Andtrew Garfield. Hugo Weaving. És a füst.

Hirdetés

Bármely végében tűnjön fel a kamerának Mel Gibson, jelenléte mindig örömteli - főként, mert az elmúlt pár évben egyre ritkábban találkozhatunk személyével a nagy vásznon. Éppen ezért még jelentősebb dolognak tetszik az, hogy hamarosan új rendezését mutatják be a kilencvenes évek egyik legnagyobb sztárjának. Gibson a 2006-os (amúgy zseniális) Apocalypto óta nem rendezett, de most végre megbíztak benne annyira az illetékesek, hogy rá mertek bízni egy II. világháborús környezetben játszódó drámát.

Hirdetés

A Hacksaw Ridge címre hallgató film egy Desmond T. Doss nevű férfiról szól, aki megtagadta a fegyverviselést és gyilkolászást, helyette inkább életeket kezdett el menteni a csatatéren. A főszerepben Andrew Garfield-ot láthatjuk majd, de rajta kívül még olyan nevekkel találkozhatunk, mint Sam Worthington, Vince Vaugh, Hugo Weaving, Luke Bracey és Teresa Palmer. 

A fent látható poszter igazán csinos, inkább sejtelmes, mint árulkodó, de épp ez benne a jó: egyszerűen csak megvillantja, milyen hangulat várja majd az embert a filmre beülve. Egy komoly szépséghibája azért van a poszternek, mégpedig hogy épp a lényeget (Mel Gibson nevét) felejtették le róla. Persze, tudjuk mi, hogy ki az, aki az Apocalyptót rendezte, de talán annyit megérdemelne az öreg, hogy kiírják a nevét. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.