Hirdetés

Feliratos trailerrel és menő poszterekkel jelentkezik a Power Rangers

|

Megérkezett a Power Rangers film első előzetese, amit nálunk már magyar felirattal is nézhettek.

Hirdetés

A jövőre érkező Power Rangers mozi maga mögött hagyja a sorozatok kissé bohókás hangulatát és egy komolyabb és sötétebb irányból közelíti meg a jól ismert világot. Az első trailer alapján pedig nem tudjuk azt mondani, hogy rossz irányban tapogatóznak a készítők.

Hirdetés

Akinek valamilyen oknál fogva kimaradt volna ez a csoda, a Power Rangers öt tiniről szól, akik szuper képességekre tesznek szert, miután érintkeznek egy földönkívüli eredetű anyaggal. A jövőre érkező filmet Dean Israelite rendezi, akinek a Project Almanac-ot is köszönhetjük, melynek stílusát úgy látszik a Power Rangers esetében sem hagyja el teljesen.

A Power Rangers 2017. március 24-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Ludi Lin (Fekete Ranger/Zack), Naomi Scott (Rózsaszín Ranger/Kimberly), RJ Cyler (Kék Ranger/Billy), Becky G (Sárga Ranger/Trini), Dacre Montgomery (Vörös Ranger/Jason), Elizabeth Banks (Rita Repulsa), Bill Hader (Alpha 5) és Bryan Cranston (Zordon). A Ranger-ek karakterposztereit a galériában lapozgathatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.