Hirdetés

Powers - Trailer

|

Már mozgásban is láthatjuk Brian Michael Bendis és Michael Avon Oeming képregényének adaptációját, egyenesen a a New York-i Comic-Conon-ról.

Hirdetés

A történet két detektívről, Christian Walker-ről (Sharlto Copley) és Deena Pilgrim-ről (Susan Heyward) szól, akik olyan gyilkossági ügyek után nyomoznak, amelyekhez szuperhősöknek is közük van. A képregény 2004-ben indult útjára és mára már a Marvel Icon nyomdája publikálja rendszeresen. Az első két epizódot A sötétség 30 napja és a Hannibal sorozat direktora, David Slade rendezte, Charlie Huston forgatókönyve alapján. A sorozat idén decemberben debütál majd a PlayStation Network-ön.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.